Naomi c

Kép
Életmód

Cindy Crawford titkai: Ez kell ahhoz, hogy profi modell váljon valakiből

Cindy Crawford szupermodell, és még mindig bombanő, remek anya, egy igazi életmód mogul. Az összes nagy névvel dolgozott már, szóval tenyerében van a szakma, tekintve azt is, hogy milyen hosszú ideje ível felfelé a pályája.

Kép
Sztárok

15 castingdöntés, ami megváltoztatta volna Hollywoodot

El tudnád képzelni a Mr. és Mrs. Smith-t Nicole Kidman főszereplésével? Vagy Az éhezők viadalát Jennifer Lawrence nélkül? A következő 15 castingdöntésből megtudod, milyen kevésen múlott, hogy kedvenc filmjeidet nem más szereposztással látod.

Kép
Sztárok

51 éves a világ legjobb testű modellje

Leírni is durva: Elle Macpherson március 29-én töltötte be 51. életévét. A világ egyik legismertebb szupermodelljét évtizedekig csak "Test"-ként emlegették tökéletes alkati adottságai miatt. Most 5 képet válogattunk össze a sztármodell karrierjének fényponjairól. Íme!

Kép
Stílus

A 90-es évek leggyönyörűbb ikonjai akkor és most

A 2015-ös őszi-téli bemutatókon a sminkesek és fodrászok többször inspirálódtak a 90-es évekből. Szerencsére nem a sötét szájkontúr és kék szemfestés tértek vissza: egészséges bőrt, téglavörös ajkakat és vagány, nem túlgondolt frizurákat láttunk. Ennek örömére felidézzük az évtized ikonjait.

Kép
Sztárok

Éljen, Mihalik Enikő újra a kifutón!

Mihalik Enikőt mindig jó látni, pláne a kifutón! Imádott magyar topmodellünk nem csak a Victoria's Secrethez és a divatkampányokba tért vissza, hanem most már a legmenőbb show-kon is újra bérelt helye van.

Kép
Sztárok

Lana Del Rey újra a vörös szőnyegen

Lana Del Rey is tiszteletét tette a British Fashion Awards gálán, ahol a díjátadó végén Naomi Campbell és Courtney Love társaságában mulatott.

Kép
Stílus

Így ünnepelte meg Kate Moss, hogy a TopShopnak tervezett

Kate Moss a TopShopnak tervezett - a népszerű brit szupermodell kollekcióját, amely a "Kate Moss for TopShop Collection" nevet viseli, mostantól bárki megvásárolhatja a márka weboldalán.

Kép
Sztárok

Naomi Campbell Michael Kors estélyiben

A szupermodell a londoni Nemzeti Televíziós Díjátadón jelent meg ebben a gyönyörű ruhában.

Kép
Sztárok

Sztárbarátokkal ünnepelte 40. születésnapját Kate Moss

Bár az előzetes hírek arról szóltak, hogy egy távoli szigeten mulat majd, Kate Moss mégis egy londoni étteremben tartott vacsorával, családja és barátai körében ünnepelte meg 40. születésnapját január 16-án.

Előző oldal